free web design templates

Service


Service
Ga je op vakantie, zakenreis of plotse ziekte? Wij verzorgen jullie poezen, dit is namelijk onze hobby.
Poezen logboek
Wij houden het reilen en zeilen van onze gasten bij. Dit boekje wordt gegeven bij afhaling zodat u de avonturen van uw kat kan ontdekken.
Cullinair restaurant
Wij kunnen niet steeds de variatie aan cullinaire etenswaren voorradig hebben in huis. We vragen, onder andere hiervoor, om je je geliefde hun eten mee te brengen. Poezen staan nogal gekend om hun gevoelige maag. Ze zitten in een nieuwe omgeving, hoe meer ze gewoonten van thuis mee kunnen nemen hoe beter ze zich aanpassen en ook sneller thuis voelen.
Graag willen we ook vragen wanneer jullie de poezen afzetten het mogelijk is om ze eten te geven bij ons in hun verblijfplaats. Dit zou er voor moeten zorgen dat onze gasten zich direct thuis voelen.

Slaapcomfort
Naast een comfortabele slaapgelegenheid in alle rust van onze messanine is een dekentje of mandje ook aan te raden doordat de geur van jullie eigen kat daar in zit, daardoor is het ook gemakkelijker om zich aan te passen.
Welness
Hoe meer we weten over jullie lieveling, hoe beter we er voor kunnen zorgen. Bijvoorbeeld wat hebben ze graag of juist niet.
Indien gewenst worden ze gratis gekamd.
Medische verzorging
Wij vragen om steeds de inentingsboekjes mee te brengen. Als er plots iets gebeurt kunnen wij, na jullie te contacteren, jullie eigen dierenarts opbellen. Belangrijk is het om de nodige medicatie 14 dagen voor aanvang toe te dienen, zeker tegen vlooien.

Adres

Oude Oostendsesteenweg 75
8000 Brugge
Ondernemingsnummer:
BE 0840271903